Dikmen İlkokulu
Sarıkorkmaz Mah. 2.nolu Abalı Sok. No 58 Kdz. Ereğli / ZONGULDAK

VİZYON

Atatürk ilke ve inkılaplarını benimsemiş, Mili değerlere bağlı, bireysel farklılıkları ne olursa olsun ; araştırma, sorgulama, düşünme, problem çözme ve karar verme becerileri geliştirmiş, yaşam boyu öğrenen, insan haklarına saygılı nesiller yetiştiren bir kurum olmaktır.

MİSYON

Atatürk ilke ve inkılapları ile milli ve manevi değerler ışığında; Türkçeyi doğru ve güzel konuşup yazabilen, iyi bir vatandaş olabilmek için gerekli beceri ve davranışları kazanmış, kendini ifade edebilen, araştırıp sorgulayan, iletişim halinde olan, kendini yenileyen, bilgiye ulaşmanın yollarını bilen, bilgi ve beceri düzeyi yüksek, paylaşmayı bilen: Saygınlık ve başarıl ile çağdaş eğitim yöntemlerini ve yaklaşımlarını uygulayan, idari kadromuz öğretmen ve öğrencilerimizle temel dinamiğimizi oluşturmaktır.

Normal Öğretim

İlçe

Sportif Etkinlikler

Hafta sonları Halk Eğitim Merkezi tarafından okulumuzda açılan Halk Oyunları Kursu ve Resim Kursu ve Zeka Oyunları yapılmaktadır.

Değişecekse bir hayat,yeter bir kitap